Vergaderen

U kunt in de Hooiberg naar hartelust vergaderen, brainstormen, trainen en teamdagen organiseren met groepen of teams tot maximaal 12 personen. Onze locatie is exclusief voor u beschikbaar en voorzien van alle moderne faciliteiten. In de zomer is er een heerlijk terras om even te ontspannen tussendoor of zelfs de lunch te nuttigen. Gelegen in het Groene Hart geniet u van buitenzijn zonder ver weg te hoeven. 

Voorzieningen grote zaal

Grote tafel

Er is een mooie grote tafel die in verschillende opstellingen geschoven kan worden. In de standaard opstelling is het een 6-kantige hexagon waaraan je heel prettig met een groep kan vergaderen door de bijna ronde opstelling. Het is ook mogelijk de tafeldelen in bijvoorbeeld een lange rechthoekopstelling te veranderen. Bij de tafel zijn goede verstelbare stoelen beschikbaar.

Treinbank

Naast de grote tafel beschikt de ruimte over een lange treinbank die met 2 tafels plaats biedt aan extra werkplekken, kleinere groepen of lunchgelegenheid.

Door de stopcontacten kan er makkelijk met de laptop gewerkt worden. Ook is het een prima plek om even te pauzeren en met elkaar meer ontspannen koffie of thee te drinken. 

Brainstormwand

Eén van de wanden is voorzien van een wandbreed whiteboardpaneel van 3 bij 1 meter en is daardoor bij uitstek geschikt voor brainstormactiviteiten en het visualiseren van gespreksonderwerpen.

Bijpassende materialen zoals de zogenaamde “geeltjes”, stiften, stickers, tape etc. zijn beschikbaar voor gebruik.   

Koffie en thee

Bij vergaderen hoort onbeperkt koffie, thee en water. Ons heerlijke Nespresso apparaat voorziet iedereen met gemak van allerlei soorten koffie. En af en toe een lekkere versnapering erbij zorgt voor de nodige energie. 

Lcd scherm

Het 65 inch LCD scherm staat tot uw beschikking om gedurende de dag te gebruiken. Een eigen laptop kan aangesloten worden met een HDMI of VGA kabel. Het scherm is verrijdbaar en kan dus gemakkelijk op elke plek gebruikt worden. 

Polycom Studio

Met de Polycom Studio is videoconferencing mogelijk en kunt u ook online collega’s betrekken bij uw bijeenkomst. De aansluiting is makkelijk en vraagt geen extra benodigdheden behalve laptop met hdmi ingang.

Tuinkamer

De tuinkamer wordt in de (voor/en na)zomer gebruikt om te lunchen of te dineren maar kan ook gebruikt worden als 2e vergaderruimte bijvoorbeeld als er in 2 groepen gewerkt moet worden. Met mooi weer kan de glazen wand helemaal worden opengeschoven. Als het iets frisser is kunnen de deuren dicht. 

© 2023 De hooiberg
Realisatie zichtbaarzijn.nl