Activiteiten

Wil je naast het vergaderen ook even iets ontspannends doen? dan zijn er voldoende mogelijkheden vanuit onze locatie. Hieronder hebben we een aantal mogelijkheden op een rij gezet.

Voor de sportieve activiteiten werken we samen met Expert in Actie; een buitensport bedrijf dat zich voornamelijk richt op groepen en de bedrijfsmarkt. Zij staan voor een professionele aanpak, een ontspannen sfeer met enthousiaste, professionele instructeurs.

Er geldt een minimumprijs van €400,– (ex BTW) voor activiteiten op locatie.

Fatmax E-step

De E-step is een hele stoere step met een elektromotor waarmee we op de openbare weg mogen rijden.
Alle steps hebben een kentekenplaatje en mogen bestuurd worden vanaf 16 jaar.
Onze steps zijn uitgevoerd met de meest krachtige motor waardoor we overal goed kunnen rijden.
Heuvel op, geen probleem, berg of duin op? zacht zand? geen probleem, je rijdt zo naar boven.

De steps rijden max 25 km/h en rijden ongeveer 40 km op 1 acculading.

De elektrische Fatmax-E-step is uitermate geschikt om een leuke tocht mee te maken, door de stad, het bos of door de duinen. Het kan allemaal door de krachtige 500 Watt elektromotor.
In combinatie met zijn compacte afmetingen, het lage gewicht en de prima wendbaarheid zorgen ervoor dat u zonder problemen een geweldige tour kunt maken.
Het stoere uiterlijk dat gekenmerkt wordt door de dikke banden zorgt vooraf en onderweg voor een ware wow-factor.
Rijden met de elektrische Fatmax werkt verslavend maar is ook vooral FUN!!!!

Archery Tag

Archery Tag is een unieke combinatie van boogschieten, paintball en trefbal.

Twee teams strijden om de eerste te zijn die alle vijf de doelen uit de 5-punts target van de tegenstander te schieten. Onze opblaasbare bunkers, verdeeld over beide velden, helpen om de spelers zo strategisch mogelijk te bewegen over hun speelveld. Onderwijl proberen ze natuurlijk ook zo veel mogelijk tegenstander te taggen (raken) met de speciale pijlen.

In tegenstelling tot paintball levert Archery Tag® geen blauwe plekken en een hoop rommel op maar wel de zelfde spelbeleving! Archery Tag® is een spel met echte bogen en speciale pijlen met daarop een zachte foampunt waarmee de teams strijden om de overwinning!

Expeditie Robinson

Ga de strijd aan met je collega’s tijdens een spannende Expeditie Robinson. Bij de expeditie robinson gaan de deelnemers het tegen elkaar opnemen door verschillende humoristische en strijdlustige strandspellen te spelen. Welk team weet het beste hun krachten te bundelen en gaat voor de overwinning?

Het team dat het beste scoort op de onderdelen wordt te uiteindelijke winnaar. Wij hebben allerlei ludieke activiteiten die de teams moeten uitvoeren. Iedere activiteit heeft een duidelijke link met Expeditie Robinson en een team kan alleen winnen als zij onderling goed samenwerken, er volledig voor gaan en de juiste tactiek inzetten.

Schilderen

Creatief zijn met verf en een doek.  In ons allen schuilt een echte Picasso. Onze instructeur legt de schildertechnieken uit en dan kunt u aan de slag met vele verschillende kleuren acrylverf. De schilderijen mogen mee genomen worden naar het bedrijf. Tastbare herinneringen die een eigen plek in het bedrijf verdienen!

Ook Oudewater heeft leuke activiteiten te bieden die voor afwisseling kunnen zorgen in het programma.

Grachtenvaert

Is er een mooiere manier denkbaar dan Oudewater ontdekken vanaf het water? Maak kennis met de rijke historie en de monumentale panden van Oudewater, al varende door de grachten van het historische stadje en over de Hollandsche IJssel.
Per fluisterboot de ‘Geelbuik’ en met een gids aan boord is het vanaf het water genieten van historie en cultureel erfgoed en verwonderen over al het moois dat Oudewater te bieden heeft.Сrossroadspharm

De Grachtenvaert vertrekt vanaf de kade tegenover het TIP kantoor.
De vaartijd is 45 minuten. Er wordt gevaren met een schipper/gids aan boord.

Touwmuseum

In een authentieke baanschuur in Oudewater vind je het Touwmuseum. Bekijk oude gereedschappen en maak met een echte oude lijnbaan van Touwfabriek G. van der Lee zelf touw.

© 2023 De hooiberg
Realisatie zichtbaarzijn.nl