Lunch en diner

Voor lunch en diner werken we samen met het Oudewaterse restaurant Hex. Dit prachtige restaurant serveert heerlijke gerechten en kiest bewust voor lokale producenten en leveranciers in combinatie met kruiden, specerijen of bereidingswijzen uit verre landen. 

Mogelijkheden

Lunch in de Hooiberg

De lunch wordt in samenwerking met Hex in de Hooiberg geserveerd. Afhankelijk van uw wensen stellen we een passende lunch samen. Denk aan een lekker broodje, een soepje, of een knapperige salade. Een glaasje jus, verse melk of gewoon een lekker glas water. En met mooi weer kan de tafel buiten gedekt worden!

Private Dining

Indien u uw vergadering, heisessie of training graag afsluit met een diner, reserveren we graag voor u de Private Dining ruimte van Hex met uitzicht op de geheim tuin. Indien u liever in de Hooiberg dineert om bijvoorbeeld nog even door te vergaderen, regelen we voor u diner in de Hooiberg.  

Dineren bij Hex

Uiteraard kunt u de dag ook afsluiten in het publieke deel van het restaurant. Gezellig tussen de andere gasten en genietend van het prachtige interieur.

Herkenbare gerechten met ingrediënten van het seizoen en het liefst uit de streek. 

© 2019 De hooiberg
Realisatie zichtbaarzijn.nl